Termékek

Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy bemutassam a Naomystic termékeket.
Minden ember számára fontos, hogy az életét boldogan élje! De mit is jelent a boldogság? Mindenki számára mást-és mást... Hiszen van aki elismerésre vágyik, van aki sikerre, van aki szeretetre, és ide rengeteg mindent fel lehetne még sorolni. Nincs két egyforma ember, mint ahogy két egyforma vágy sem, ami egy-egy embernek elhozza a saját boldogságát, viszont mindannyian ugyanarra vágyunk:hogy az életet éljük és ne TÚLÉLJÜK....
A Naomystic termékei különböző problémák megoldására nyújtanak segítséget ásványkarkötők formájában. Köztudott, hogy az ásványok feltételezett gyógyhatása már a középkorban elterjedt, korunkban is közkedveltek azok számára, akik az alternatív gyógyászatot részesítik előnybe.

Ezekben a karkötőkben egy év kőkemény munkája van benne, értéküket a bennük rejlő energetikai programozás adja-személyre szabottan-amit sehol máshol nem fogsz tudni beszerezni. Védjegyoltalom alatt álló termékek, többek között emiatt is egyedülállóak.

Jelenleg 8 fajta termékem érhető el, hiszen munkám során megtapasztaltam, hogy az emberek zöme milyen problémákkal küzd, ezért megpróbáltam külön kategóriába és karkötőbe összerakni azt az energiát és ásványkombinációt, ami a leghatékonyabban működik egy-egy probléma felmerülése kapcsán. Ezen felül nagyon fontos szempont, hogy a kiválasztott ásvány EREDETI legyen, amit természetesen Magyarország egyik legmegbízhatóbb ásvány szakértőjétől szerzek be, valamint szempont az is, hogy az adott problémára a kiválasztott ásvány jól tölthető és programozható legyen.

Az ötlet, ami megindított ezeknek a karkötőknek a megalkotásában az az a kérdés volt:Hogyan tudok segíteni egy probléma megoldásában, ha nincs lehetőségem "személyesen", hónapokon keresztül "fogni a kezét" valakinek... Úgy, hogy szó szerint FOGOM A KEZÉT! 
Így született meg az alábbi 8 termék, aminek a teljes leírását külön-külön, az adott termékre vonatkozóan tudod majd elolvasni.

Ezeknek a karkötőknek minden egyes alkotóeleme a te saját boldogságodért dolgozik, biztosítva azt az energiát, hogy tudd, soha nem vagy egyedül, egy motivációs erőt ad, ami mindig kéznél van!
Karkötő rendelése e-mailben, vagy a Facebook oldalon privát üzenetben történik, ahol megbeszéljük a konkrét problémát, a személyes adatokat, így ezen információk tudatában személyre szabottan tudom elkészíteni Neked.
Bízom benne, hogy egyre több ember kezén fogom viszont látni ezeket a fantasztikus termékeket, hiszen jelképezik az új élet szimbólumát!
Bármelyik karkötőt választod, MINDEN esetben megvizsgáljuk a konkrét problémádat és annak tudatában fogom számodra javasolni, hogy melyik az a termék, amely számodra a leghatékonyabb megoldás a problémád kapcsán, hiszen előfordulhat, hogy pl. párkapcsolat területén vannak gondjaid, de miután megnézem energetikai szinten, kiderülhet, hogy karmádból adódó probléma áll fenn, így nem biztos, hogy a párkapcsolati karkötőre van szükséged. Vagy az is előfordulhat, hogy az elfogadással van problémád, vagy az önértékeléssel és ez okozza párkapcsolati területen az elakadást. Ezért minden esetben kell az, hogy pár mondatban átbeszéljük, hogy mi a konkrét személyes problémád, és ennek tudatában fogom javasolni a leghatékonyabb megoldást számodra! Ami nagyon fontos, hogy tudd, hogy ezek nem divatékszerek, ezért kérlek vedd figyelembe, hogy az adott terméknél sem színt, sem pedig ásványkombinációt nem áll módomban cserélni!
Köszönöm a bizalmad: Noémi.

Medium energetikai karkötő
Ez a karkötő arra hivatott, hogy viselőjét a helyes úton tartsa. Felerősíti a belső hangod, megemeli a rezgésszintedet, hogy a külvilág hangjától képes legyél meghallani a belső sugallataidat! Felerősíti a benned lévő spirituális képességet, éleslátást biztosít. Javítja a kommunikációnkat, önkifejezésünket, nyugalmat biztosít viselője számára, enyhíti a szomorúságot és a haragot. Segíti a meditációt,előhozza a médiumi képességeket, felébreszti a kundalini energiát, egyensúlyba hozza a fizikai, érzelmi és szellemi testet (Kundalini energia alapfeladata egyébként az, hogy a spirituálisan megérett személyiségben a csakrákon keresztül megnyissa az utat az asztrális és a fizikai test között, vagyis: kapocsként működjön a magasabb szférák felé).
 
 
Angyalhívó energetikai karkötő
Az angyalok mindig körülöttünk vannak. Kísérnek bennünket utunkon, erőt, energiát adnak, segítenek, amikor igazán szükségünk van rájuk. Ha szólítod őket, meghallgatják kérésedet és a segítségedre sietnek.
 
 
Fortuna energetikai karkötő
A Fortuna szó magyar megfelelője nem más, mint a SZERENCSE.
De mit is jelent ez pontosan? Mindenki számára mást és mást.Van akinek a szerelemben lenne szüksége szerencsére, van akinek a munkájában és rengetegen vannak, akik a pénzhez kötik a szerencse szót.Ezeken kívül is még sok mindent fel lehetne sorolni, hogy kinek mit jelenthet a szerencse. Nincs két egyforma ember, mint ahogy két egyforma vágy sem, de a szerencse önmagában egy nagyon tág fogalom...
 
 
 
Mysticforce karkötő
Mysticforce-ami magyarul annyit jelent, hogy Misztikus Erő. Ez az egyik nagy kedvencem, mert ezt a karkötőt a kisfiam ihlette, aki még csak egy éves, de születése óta fantasztikus energiákat, erőt és kitartást ad a munkámhoz!
Ezt a karkötőt azoknak ajánlom, akik önértékelési problémákkal küzdenek, meg NEM bocsátással, akiknek a kudarcaik hátterében belső félelmek, vagy -akár gyermekkorból hozott-önbizalomhiány áll. Ha ezeket az okokat szüntetjük, akkor az egyén életébe egy idő után elkezd a Hit az első helyen állni, ami okozatként hozni fogja a sikert főként az önmegvalósítás területén, ami természetesen az anyagi dolgokról is gondoskodni fog a jövőben.
"Az erő, hogy hiszel önmagadban; Ez a kulcs, amely megváltoztatja a sorsod. "
 
 
Karmakarkötő /női-férfi változat/
Ezt az energetikai karkötőt azok számára javaslom, akiknek visszatérő problémáik vannak, különböző életterületen, valamint akiknek elsősorban a negatív energiák elleni védelem a fő szempont. "A karma (...) egyik legfőbb tanítása: oldd meg most a problémáidat, máskülönben később újra szenvedni fogsz miattuk, amikor megint elszúrod ugyanazt a dolgot."
 
Magic Love karkötő
Magiclove-aminek a magyar megfelelője Varázslatos Szerelem-szeretet.
Ezt a karkötőt azok számára javaslom, akiknek párkapcsolati területen vannak elakadások, sorra kudarcba fulladnak a kapcsolatai,párkapcsolatai, nem tudja befogadni a szeretet, ezáltal adni sem tud úgy ahogy kellene. Akik végre TÁRSRA vágynak, akik szeretnék megtapasztalni azt, hogy milyen valakivel EGYÜTT ÉLNI és NEM EGYMÁS MELLETT ÉLNI... Azoknak, akiknek kapcsolati szinten vannak elakadásai akár családtagokkal, akár a párjukkal szemben.
"Ez a szerelem, tudja? Amikor kitartunk egy örökösen változó ember mellett, egy örökösen változó kapcsolatban és egy örökösen változó világban, addig, amíg hazugság nélkül azt tudjuk mondani a másiknak: szeretlek."
 
 
Wonderbaby karkötő 
Ez az energetikai karkötő azoknak a nőknek született, akiknek nehézségeik vannak gyermekáldás területén, akiknél fizikális probléma nem feltétlenül található, vagy hormonális problémák miatt az a bizonyos gólya nem akar a "kéményükre repülni".
Azoknak, akik tervezik a babavárást, vagy akik már áldott állapotban vannak, de esetleg a terhességnél problémák lépnek fel, vagy a szülést szeretnék megkönnyíteni. Ajánlom továbbá azoknak a kismamáknak, akiknek fontos, hogy a szülés után depressziómentesen élvezhessék az anyaság pillanatait.
"Isten egyik legnagyobb remekműve, hogy a nőket megáldotta azzal, hogy édesanyák lehetnek! "