Rólam

 

Sziasztok!

Végh Noémi vagyok, Vas megyében, Vasváron élek és egy csodálatos kisfiú édesanyja vagyok. Velem született képességeimet folyamatosan fejlesztem, hogy ezáltal még nagyobb segítséget nyújtsak a hozzám forduló emberek számára. Hiszem, hogy a jó hatalmasabb a gonosznál és abban is hiszek, hogy a világon minden energia! Először a lelket kell meggyógyítani, hogy a tested egészséges legyen. Minden ember,  földi leszületésekor rengeteg feladatot vállal a jelenlegi életére. Ezeket hívjuk sorsfeladatoknak. Ha bármelyik életterületeden elakadást érzékelsz, az annak a jele, hogy egy-egy feladatot-ami lehet karmikus (akár előző életből hozott)- nem sikerült  még megoldanod. A sorsfeladatok lehetnek örökletesek is, tehát vannak családi karmák is, ami azt jelenti, hogy nem feltétlen a saját feladatod NEM megoldása okozza a problémát!

Tarot kártya formájában sorselemzéssel foglalkozom, illetve útmutatást adok, hogy hosszú  távon számodra mi lenne a lehető legjobb döntés egy-egy adott életterületen.
Végeztem Reiki 1-es, 2-es tanfolyamot, valamint Reiki Mester képzést, aminek segítségével képes vagyok egészségügyi problémákat kezelni. Természetesen nem vagyok orvos, tehát ha bármilyen egészségügyi problémával fordulsz hozzám, soha ne hagyd abba az orvos által előírt kezelést, illetve az orvosi ellenőrzéseket emellett is tartsd be! Ezen kívül elvégeztem egy  Radiesztézia tanfolyamot is,  ami az energiák kimérésében segít. Aura, csakrák, szellemvilág energiáit képes mérni, vízér, Hartmann-háló érzékelésében segít,  ami problémákat okozhat egészségügyi területeken, alvászavarokat okozhat. Ezen kívül ingatlanok kimérésére szolgál, háztisztításhoz elengedhetetlen.

Végeztem  Angyalkommunikációs  és Fehér mágia képzést is. Tudok végezni auratisztítást,  csakra-harmonizálást. A fő profilom viszont a sorselemzés, jóslás-útmutatás. Képes vagyok arra, hogy belelássak a jövődbe, el tudom mondani, mi fog veled történni a későbbiekben, viszont ami nagyon fontos, az az, hogy tudd, hogy a jövődet a döntéseiddel befolyásolod! Egyszóval a jóslás nem úgy működik nálam, hogy elmondom, hogy "ez fog történni" és pont, utadra engedlek, hanem elmondom, hogy abban az esetben, ha így döntesz, ez fog történni, ha pedig másként, akkor meg az. Viszont a döntés a TE kezedben van.
A TE SAJÁT SZABAD AKARATODON múlik, merre is mész tovább, amihez senkinek nincs joga és felhatalmazása, hogy ebben téged bármilyen módon befolyásoljon! Természetesen vannak sorsszerű események is,  amit nem kerülhetsz el-még akkor sem, ha azt a bizonyos eseményt negatívumként éled meg, -hiszen a lelki fejlődésedhez egy-egy ilyen esemény elkerülhetetlen, tanítani jön és nem bántani.

A megoldás abban rejlik, ha felismered ezekben a feladatot, tanítást! Többek között ebben leszek a segítségedre.

Sokan félnek bejelentkezni. Legtöbbször azért, mert: "attól félek, hogy valami rosszat látsz"... Igen.. Rengeteg rosszat látok, de látom azt is, hogy fogod tudni elkerülni azt a bizonyos negatív eseményt, vagy, hogy tudod megoldani, pozitív irányba változtatni és ez a LÉNYEG.
Onnantól kezdve rád van bízva a döntés, hogy mit kezdesz az információval.

Nagyon sokan vannak például, akiknél gyermekkori, szülőktől hozott, vagy előző életi elakadás van. Ez mutatkozhat anyagi, párkapcsolati, vagy egészségügyi területen is. Vannak sokan például, akiknél nem akar jönni a várva várt gyermek, de fizikális oka nincs, és az  orvostudomány lerendezi azzal, hogy meddő az illető.
Előfordulhat az is, hogy ezt a problémát valamilyen negatív energia, energetikai elakadás okozza. Hiszem és tudom, hogy minden fizikális probléma mögött lelki hátterű elakadás húzódik, de nagyon fontos, hogy ne a tünetet kezeljük, hiszen ez az OKOZAT, hanem keressük meg az OKOT, oldjuk meg és az okozat eltűnik.
Gyermekkorom óta érzékelem a szellemvilágot, képes vagyok látni az emberek energiáit, problémáit, kártya nélkül is... Ezért is nehéz betartani az egyik spirituális aranyszabályt: "Csakis annak segíthetsz, aki kéri!" Angyalkommunikációval tudom a választ a még fel sem tett kérdésekre, -merthogy nagyon sokszor még a kérdést sem merik feltenni...

Ami számomra talán a legfontosabb, az a 100% bizalom! Tudnod kell, ha hozzám fordulsz problémáid kapcsán, hogy sem harmadik fél, sem pedig a nyilvánosság felé nem adok ki semmit, ami köztünk elhangzik. Ezt a titoktartási kötelezettségemet SOHA nem szegem meg, szigorúan betartom! Rengeteg emberről tudok rengeteg titkot, de ha valaki bizalmat szavaz nekem, azt soha, semmilyen körülmények között nem adom ki senkinek! 

Amit még rólam tudni kell a munkám kapcsán, hogy néha nyers vagyok, nem csomagolom cukormázba a mondandómat, de nagyon sokszor ez kell a vendégnek, hogy felébredjen, hiszen nem lelkisegély-szolgálat vagyok, hanem az ÉBRESZTŐÓRA!
A megoldás mindig benned van, én csak a "postás" vagyok a lelked és fizikai tested, elméd között. A konzultációkat többnyire telefonon vagy írásban végzem, és igen...

Most az a gondolat van benned, hogy: "telefonon??" -IGEN! Aki valós képességgel rendelkezik, nem kell, hogy mellette ülj, képes kilométerekről megoldást nyújtani, de aki már kapcsolatba került velem bármilyen formában, az tudja ezt igazolni. Ha problémáid kapcsán rám esik a választásod, még egy fontos dolgot tudnod kell! Nem foglalkozom semmilyen fekete mágiás tevékenységgel, tehát: nem csinálok szerelmi kötést, nem küldök harmadik fél irányába semmilyen negatív energiát! Határozottan elutasítom az ilyen jellegű kéréseket és nem támogatom az ilyen tevékenységet végző embereket sem, semmilyen formában! Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok email formájában, valamint a Facebook oldalamon privát üzenetben.

Bejelentkezés szintén ezeken az opciókon érhető el, valamint telefonon, hétfőtől péntekig 17-18 óra között. (Az idő csak a telefonos bejelentkezésre vonatkozik). Szeretettel várom régi és új vendégeimet, akik MERNEK VÁLTOZTATNI!

Végh Noémi-Sorselemző, Spirituális tanácsadó, ThetaHealing konzulens, Reiki Mester