ThetaHealing

ThetaHealing egy, az Amerikai Egyesült Államokból származó módszer. A ThetaHealinget a hivatalos eredettörténet szerint egy Vianna Stibal nevű hölgy találta fel, miután meditációval kigyógyította saját magát a Teremtővel, és rájött, hogyan lehet a gondolat erejével a DNS-t közvetlenül manipulálni.

A módszer alkalmazása során egy vezetett meditáción keresztül mind a kezelő (ún. konzulens), mind a kezelt személy (ún. kliens) théta agyhullámra hangolódik. A ThetaHealing szerint a théta állapot segítségével könnyen és gyorsan beazonosíthatóak a kezelt személy tudatalattijának rejtett hiedelmei (pl. fóbia, pszichoszomatikus tünetek). A módszert használó így képessé válik azokat tudatosan megváltoztatni. Alkalmazásával gyors javulás tapasztalható meg a kliens közérzetében. Alkalmazói szerint a megváltozott, nyugodt lelkiállapot jótékony hatással bír az egyén egészségi állapotára.
 

ThetaHealing online konzultáció (90 perc): 25.000 Ft

ThetaHealing személyes konzultáció (90 perc): 30.000 Ft

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a szolgáltatás kérem lépjen velem kapcsolatba a kapcsolattartó űrlap segítségével!