Magic Love karkötő
Magiclove-aminek a magyar megfelelője Varázslatos Szerelem-szeretet.
Ezt a karkötőt azok számára javaslom, akiknek párkapcsolati területen vannak elakadások, sorra kudarcba fulladnak a kapcsolatai,párkapcsolatai, nem tudja befogadni a szeretet, ezáltal adni sem tud úgy ahogy kellene. Akik végre TÁRSRA vágynak, akik szeretnék megtapasztalni azt, hogy milyen valakivel EGYÜTT ÉLNI és NEM EGYMÁS MELLETT ÉLNI... Azoknak, akiknek kapcsolati szinten vannak elakadásai akár családtagokkal, akár a párjukkal szemben.
"Ez a szerelem, tudja? Amikor kitartunk egy örökösen változó ember mellett, egy örökösen változó kapcsolatban és egy örökösen változó világban, addig, amíg hazugság nélkül azt tudjuk mondani a másiknak: szeretlek."
 
 
Munkám során nagyon sokszor szembesülök párkapcsolati problémákkal. Ezeket a gondokat többféle dolgok okozhatják. Vannak, akik nem tudnak megállapodni, nem jön az életükbe az a személy, akivel harmóniába és hosszú távon tudnak együtt élni. Vannak, akik-bár egy ideje együtt vannak-de mégsem érzik a kapcsolatban az az energiát, ami egy párkapcsolathoz elengedhetetlen, de élnek egymás mellett, mert azt gondolják, hogy ez nem javítható és leélik az életüket ebben a formában, vagy-tovább megyek... -ebből a helyzetből alakul ki a megcsalás akár az egyik-vagy mindkét fél részéről. Nagyon sokszor az elakadást karma szinten kell keresni, főleg azoknál az embereknél, akik több párkapcsolaton keresztül ugyanabba a helyzetbe kerülnek... Az ember társas lény, egyértelmű, hogy az életben az egyik legfontosabb terület az, hogy megtaláljuk azt a személyt, akivel hosszú távon, LELKI SZINTEN együtt tudunk működni. Minden kapcsolatnak meg van a tanító szándéka, ergo ha egy vagy több kapcsolat véget ér, az nem biztos hogy elakadás,-sőt... - elképzelhető, hogy az adott személlyel tudtunk egy-egy karmikus feladatot megoldani, és nincs vele a továbbiakban dolgunk.  Ahhoz viszont, hogy a párkapcsolatunk -kapcsolataink jól működjenek, elengedhetetlen az önismeret. Az, hogy az ellentétek vonzzák egymást, hosszú távon csak a mágnesnél működik. Ha energiákról beszélünk, kivétel nélkül állíthatom, hogy a hasonló hasonlót vonz el alapján működik! Egy párkapcsolatban elengedhetetlen a bizalom, a szeretet, az intimitás és az őszinte kommunikáció... Sajnos a mai rohanó világunkban egyre többször szembesülök azzal a problémával, hogy az embereknek nincs MINŐSÉGI idejük egymásra, a felek nem tudják önmagukat megélni egy kapcsolaton belül. Nagyon sokszor fordul elő, hogy egy gyermek születése-ami persze egyrészről csodás dolog-forgatja fel egy-egy pár életét... Az édesanya feladja önmagát, a karrierjét, míg az édesapa ugyanúgy dolgozik tovább a saját céljain,(vagy fordítva)  így egy idő után felborul az egyensúly, alá-fölé rendeltség alakul ki, az egyik fél elnyomva érzi magát, ami dominóként hozza a többi problémát... Ez csak egy példa volt a sok közül. Egy párkapcsolatnak többek között az a lényege, hogy a felek emeljék egymást és ne rombolják, a,, MI" az,, ÉN" és,, TE"-ből álljon, de valamilyen szinten meg is maradjon minkét fél önvalójában is és egyik fél se érezze úgy, hogy feláldozta magát a kapcsolatért! Ha el tudjuk érni egy kapcsolaton belül azt, hogy őszintén el tudjuk mondani a másik félnek az érzéseinket, vágyainkat, az már haladás. Ha ő ebben támogat is minket, az GYŐZELEM. Ez a karkötő elsősorban azoknak készült, akik párkapcsolatukban szeretnék megélni a szabadságot is, akik az egyensúlyra törekszenek, akik esélyt adnak maguknak arra, hogy megkeressék a probléma gyökerét és megjavítsák azt, ami megjavítható, akik nem sajnálják az időt és az energiát arra, hogy dolgozzanak a kapcsolatukon, akik minőségi kapcsolatot szeretnének egyenrangú félként. 
Továbbá javaslom azoknak, akiknek ugyan még nem jött el az életébe az az személy, akivel hosszú távon terveznének, de szeretnének megállapodni, valamint azoknak is javaslom, akiknek nem feltétlenül párkapcsolati téren vannak problémái, hanem úgy alapjában a kapcsolatteremtéssel, esetleg családon belül-anya, apa, testvér, - van kapcsolati rendezni valójuk. A karkötő értékét a benne rejlő energetikai programozás adja, védjegy-oltalom alatt álló termék!