Medium energetikai karkötő
Ez a karkötő arra hivatott, hogy viselőjét a helyes úton tartsa. Felerősíti a belső hangod, megemeli a rezgésszintedet, hogy a külvilág hangjától képes legyél meghallani a belső sugallataidat! Felerősíti a benned lévő spirituális képességet, éleslátást biztosít. Javítja a kommunikációnkat, önkifejezésünket, nyugalmat biztosít viselője számára, enyhíti a szomorúságot és a haragot. Segíti a meditációt,előhozza a médiumi képességeket, felébreszti a kundalini energiát, egyensúlyba hozza a fizikai, érzelmi és szellemi testet (Kundalini energia alapfeladata egyébként az, hogy a spirituálisan megérett személyiségben a csakrákon keresztül megnyissa az utat az asztrális és a fizikai test között, vagyis: kapocsként működjön a magasabb szférák felé).
 
 
Gondolati síkon segíti utunkat,olyan –esetleg képeket, víziókat-információkat közvetít, amiket szabad szemmel nem láthatunk. Ebből is adódik a neve: Médium (A médium az a személy, aki természetfelettinek tűnő módon képes felfogni és közvetíteni bizonyos dolgokat.)
A Naomystic® Medium energetika karkötő szintén védjegyoltalommal ellátott termék, így sehol máshol nem beszerezhető.
Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd, ha megerősítést, figyelmeztetést, jeleket kapnál, ezáltal az életed irányíthatóbbá válna, válaszd ezt a karkötőt, nem fogsz csalódni!