Fortuna energetikai karkötő
A Fortuna szó magyar megfelelője nem más, mint a SZERENCSE.
De mit is jelent ez pontosan? Mindenki számára mást és mást.Van akinek a szerelemben lenne szüksége szerencsére, van akinek a munkájában és rengetegen vannak, akik a pénzhez kötik a szerencse szót.Ezeken kívül is még sok mindent fel lehetne sorolni, hogy kinek mit jelenthet a szerencse. Nincs két egyforma ember, mint ahogy két egyforma vágy sem, de a szerencse önmagában egy nagyon tág fogalom...
 
 
 
A szerencse is egyfajta energia! Abban az esetben, ha a csakráink között megfelelően áramlik az energia, akkor a szerencse-energiája is könnyebben behívható energetikai rendszerünkbe. Ennek figyelembe vételével sikerült megalkotnom ezt a 2az1-ben energetikai karkötőt, ami kifejezetten a Szerencse energia behívására készült, de egyáltalán nem elhanyagolható a csakra-harmonizáló tulajdonsága sem, hiszen ennek függvényében tud hatékonyan dolgozni viselője kezén a szerencse behívásában. Éppen ezért, a sokak által már ismert ,,7 csakra" karkötőt kombináltam olyan ásvánnyal, hogy az egymásra gyakorolt hatásukat felerősítve még hatékonyabban tudjon dolgozni a Szerencse energia tekintetében. Segít olyan körülményeket, helyzeteket teremteni, amelyek sokszor a,, szerencsés véletlennek"köszönhetőek.
Ez a karkötő is-mint mindegyik Naomystic® termék-személyre szabottan készül, így mindenfajta információ privát üzenetben kérhető!
A karkötő 9 fajta ásványkombinációja biztosítja viselője számára a kívánt hatást, előzetes egyeztetés alapján az adott életterületre energetikailag programozva!
A termék védjegyoltalom alatt áll, sehol máshol nem beszerezhető!
Színt és ásványkombinációt nem áll módomban cserélni, ezt vegyétek figyelembe!