Karmakarkötő /női-férfi változat/
Ezt az energetikai karkötőt azok számára javaslom, akiknek visszatérő problémáik vannak, különböző életterületen, valamint akiknek elsősorban a negatív energiák elleni védelem a fő szempont. "A karma (...) egyik legfőbb tanítása: oldd meg most a problémáidat, máskülönben később újra szenvedni fogsz miattuk, amikor megint elszúrod ugyanazt a dolgot."
 
 
Karmakarkötő nőknek
Ez a karkötő nem "csak egy karkötő"!
 
 
Mikor leszületünk a földre,vállalunk nagyon sok feladatot,megválasztjuk a társunkat,a szüleinket,hogy milyen személyekkel kell találkoznunk,és mi az amit meg KELL tanulnunk, mik azok a feladatok, amelyeket meg kell oldanunk.  Ezek a tanítások nem mindig kellemesek az emberi tudat számára, bár minden nézőpont kérdése. Ha kellemetlen helyzetekkel szembesülünk,hajlamosak vagyunk azokat problémának látni és nem feladatnak. 
Ez az energetikai karkötő elsősorban a vállalt feladataink megoldásában segít és utat mutat, hogy mikor, melyik helyzetben melyik a helyes irány, valamint nagyon erős védelmet biztosít a negatív energiákkal szemben! 
Megalkotása során az elsődleges szempont az volt, hogy a karmánkból adódó feladatok megoldásához segítséget nyújtson, valamint a védelem. A karkötő 3 fajta ásványból készült-ezzel is biztosítva az egymásra gyakorolt erősítő hatásukat-amit az ország egyik legmegbízhatóbb ásvány szakértőjétől szereztem be. 
A karkötő tulajdonságai:
Az 1.-es ásvány felelős az energiáért, védelmező hatása van a negatív energiákkal szemben(átok, rontás, szellemvilág, negatív, irigy, rosszindulatú emberek), stresszoldó hatással rendelkezik, fokozza a kitartást, tisztítja az öntudatot, erősíti a józan gondolkodást, logikát, kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben. Fokozza az életerőt, kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben, valamint az egyik legerősebb védelmező ásvány. Segítségével felszínre hozhatjuk a régi fájdalmakat, belső félelmeket, amit viselése során kompenzál.  Biztosítja, hogy a helyzethez képest a lehető legjobban dönts! 
A 2. ásvány a 7 csakrát szimbolizálja, erős védelmi funkcióval rendelkező ásvány. Megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban. Védelmet nyújt az ártó energiák ellen, viselője számára vonzza a szerencsét. Ez az ásvány a tisztaság és a nyugalom jelképe, lelki békét sugároz és feléleszti bennünk a rejtett tudást. A 3. ásvány  az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. A 12 mesterkristály egyike. Erőt, energiát ad viselője számára, valamint megóv a negatív energiákkal szemben. Hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító kristály.Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkezett blokkokat. A három ásvány kombinációja rendkívül erős energiával bír. A karma tulajdonképpen sorsot, ok-okozati összefüggést jelent. A karkötő segítséget nyújt, hogy az adott helyzet okára irányítsuk a figyelmünket, és szüntessük, megoldjuk, így az okozat eltűnik. A karkötő értékét a benne rejlő energetikai programozás adja,amit sehol máshol nem fogsz tudni beszerezni. Védjegyoltalom alatt álló termék,többek között ezért is egyedülálló. Amennyiben úgy érzed, hogy szükséged van egy iránytűre a sorsfeladataidat illetően,  személyre szabottan, válaszd ezt a karkötőt, nem fogsz csalódni!
 
Karmakarkötő férfiaknak
Ez a karkötő nem "csak egy karkötő"!
 
 
Mikor leszületünk a földre,vállalunk nagyon sok feladatot,megválasztjuk a társunkat,a szüleinket,hogy milyen személyekkel kell találkoznunk,és mi az amit meg KELL tanulnunk, mik azok a feladatok, amelyeket meg kell oldanunk.  Ezek a tanítások nem mindig kellemesek az emberi tudat számára, bár minden nézőpont kérdése. Ha kellemetlen helyzetekkel szembesülünk,hajlamosak vagyunk azokat problémának látni és nem feladatnak. 
Ez az energetikai karkötő elsősorban a vállalt feladataink megoldásában segít és utat mutat, hogy mikor, melyik helyzetben melyik a helyes irány! Megalkotása során az elsődleges szempont hogy a karmánkból adódó feladatok megoldásához segítséget nyújtson, valamint a védelem. A karkötő 2 fajta ásványból készült - ezzel is biztosítva az egymásra gyakorolt erősítő hatásukat - amit az ország egyik legmegbízhatóbb ásvány szakértőjétől szereztem be. 
A karkötő tulajdonságai:
Az 1.-es ásvány felelős az energiáért, védelmező hatása van a negatív energiákkal szemben(átok, rontás, szellemvilág, negatív, irigy, rosszindulatú emberek), stresszoldó hatással rendelkezik, fokozza a kitartást, tisztítja az öntudatot, erősíti a józan gondolkodást, logikát, kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben. Fokozza az életerőt, kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben, valamint az egyik legerősebb védelmező ásvány. Segítségével felszínre hozhatjuk a régi fájdalmakat, belső félelmeket, amit viselése során kompenzál.  Biztosítja, hogy a helyzethez képest a lehető legjobban dönts! A 2. ásvány erős védelmi funkcióval rendelkező ásvány. Megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban. Védelmet nyújt az ártó energiák ellen, viselője számára vonzza a szerencsét. Ez az ásvány a tisztaság és a nyugalom jelképe, lelki békét sugároz és feléleszti bennünk a rejtett tudást. A két ásvány kombinációja rendkívül erős energiával bír. A karma tulajdonképpen sorsot, ok-okozati összefüggést jelent. A karkötő segítséget nyújt, hogy az adott helyzet okára irányítsuk a figyelmünket, és szüntessük, megoldjuk, így az okozat eltűnik. A karkötő értékét a benne rejlő energetikai programozás adja, védjegy oltalom alatt álló termék, többek között emiatt is egyedülálló. 
Amennyiben úgy érzed, hogy szükséged van egy iránytűre a sorsfeladataidat illetően személyre szabottan, válaszd ezt a karkötőt, nem fogsz csalódni!