Wonderbaby karkötő 
Ez az energetikai karkötő azoknak a nőknek született, akiknek nehézségeik vannak gyermekáldás területén, akiknél fizikális probléma nem feltétlenül található, vagy hormonális problémák miatt az a bizonyos gólya nem akar a "kéményükre repülni".
Azoknak, akik tervezik a babavárást, vagy akik már áldott állapotban vannak, de esetleg a terhességnél problémák lépnek fel, vagy a szülést szeretnék megkönnyíteni. Ajánlom továbbá azoknak a kismamáknak, akiknek fontos, hogy a szülés után depressziómentesen élvezhessék az anyaság pillanatait.
"Isten egyik legnagyobb remekműve, hogy a nőket megáldotta azzal, hogy édesanyák lehetnek! "
 
Babát szeretnél már hosszú ideje? A hagyományos kezelések nem segítettek? Vagy minden rendben, de a baba sehol? Ha régóta gondokkal küzdesz a gyermekvállalás területén, ha minden vágyad, hogy hozzád is bekopogtasson, az a bizonyos gólya, akkor fogadd sok szeretettel ezt az energetikai karkötőt! A sikertelen terhesség okát két csoportra osztják az orvosok: az egyik csoportba, akiknél sikerül valamilyen szervi, vagy hormonális okot találni, hogy miért nem sikerül, a másik csoportba az úgynevezett tisztázatlan eredetű meddőséggel küszködők kerülnek, akiknél az orvostudomány semmit sem talál, mégsem jön a baba. Neked ajánlom ezt a karkötőt, ha csalódottak vagytok, mert már jó ideje vártok a kisbabátok érkezésére, de hiába, ha már mindent kipróbáltatok, amit csak lehetett, még sincs eredmény. Ez esetben talán pont ez a karkötő fog segíteni abban, hogy végre pozitív legyen a teszt. Itt az ideje megpróbálkozni a Spirituális oldal rendbe rakásával, hátha épp ez vezet eredményre. Szüntesd meg a körülötted lévő negatív energiákat a karkötő segítségével.A stressz, a gyűlölet, a harag, a szorongás, félelem mind, mind negatív energiák. Nem kedveznek annak a kis léleknek, aki földi élete első pillanataiban biztonságra, szeretetre vágyik. Mindez nem lehetetlen, annak ellenére, hogy valószínűleg most még ezt gondolod… Ajánlom továbbá azoknak a kismamáknak, akinek fontos, hogy szülés után depresszió mentesen élvezhessék az anyaság pillanatait, illetve a kialakult depresszív állapot alternatív megoldására. A karkötő értékét a benne rejlő energia adja,amit sehol máshol nem fogsz tudni beszerezni, védjegy oltalom alatt álló termék!