Mysticforce karkötő
Mysticforce-ami magyarul annyit jelent, hogy Misztikus Erő. Ez az egyik nagy kedvencem, mert ezt a karkötőt a kisfiam ihlette, aki még csak egy éves, de születése óta fantasztikus energiákat, erőt és kitartást ad a munkámhoz!
Ezt a karkötőt azoknak ajánlom, akik önértékelési problémákkal küzdenek, meg NEM bocsátással, akiknek a kudarcaik hátterében belső félelmek, vagy -akár gyermekkorból hozott-önbizalomhiány áll. Ha ezeket az okokat szüntetjük, akkor az egyén életébe egy idő után elkezd a Hit az első helyen állni, ami okozatként hozni fogja a sikert főként az önmegvalósítás területén, ami természetesen az anyagi dolgokról is gondoskodni fog a jövőben.
"Az erő, hogy hiszel önmagadban; Ez a kulcs, amely megváltoztatja a sorsod. "
 
 
Munkám során szembesültem azzal, hogy az egyik legnagyobb problémát az okozza a mai társadalomban, hogy az emberek belesüllyedtek a napi rutinba. Sajnos mára Magyarország a vágyak, célok nélküli emberek országa lett, akik tele vannak félelemmel, megfelelési kényszerrel, versenyt futnak az idővel, dolgoznak, gyereket nevelnek és mindeközben elfelejtik azt, hogy valamikor tele voltak célokkal, álmokkal, amik végül olyannyira feledésbe merültek, hogy szinte már nem is emlékeznek rájuk, aminek az a következménye, hogy az illető elveszti Önmagát és él egy olyan életet, ami nem az övé. Rengeteg emberrel találkozom és szinte egytől egyik ugyanazt az energiát látom a szemükben:,, Istenem! Csak ezt a napot is éljem túl! "(Tisztelet a kivételnek...) Bolyongnak céltalanul, üresség, megfásultság van a szemükben. Mint az élő halottak! Ennek a jelenségnek 90%-át súlyos önértékelési problémák okozzák, ami lehet akár gyermekkorból hozott, de,, útközben is" elveszthetjük a hitet önmagunkban... Okozhatja ezt munkahelyi környezet, családi minta, párkapcsolatban elfoglalt szerepkör és még nagyon sok minden más... Az az ember, aki nem hisz önmagában, gyakorlatilag semmiben sem tud hinni igazán... Elkönyveli, hogy neki csak ennyi jár, ,, ezt dobta a gép", és leéli az életét anélkül, hogy felébredne. 
A Mysticforce ásványkarkötő azoknak született, akik egy utolsó lehetőséget adnak maguknak arra, hogy felélesszék vágyaikat, legyenek céljaik, ami nap mint motiválja őket, energiát vigyen az életükbe! Akiknek a kudarcaik hátterében önértékelési problémák, belső félelmek, megfelelési kényszer áll. Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mi az az ásványkombináció, ami a fent említett problémák megoldásában a legnagyobb segítség lehet számotokra, valamint az is fontos volt, hogy az adott kombináció egymásra kifejtett hatása mindhárom ásvány jótékony tulajdonságát erősítse és jól tölthető, energetizálható legyen! Ez a karkötő képes felszínre hozni azokat a belső félelmeket, amik blokkolják a célokért felelős energiákat, valamint régi sérelmeket,a környezetünkkel szembeni meg-NEM bocsátást képes gyógyítani, ami mind-mind blokkokat képez energiarendszerünkben, hogy azok legyünk, akivé válni akarunk! 
Sohasem vagy túl öreg, vagy túl elfoglalt ahhoz, hogy végre az legyél, aki VALÓBAN VAGY! 
Ez a karkötő képes feléleszteni azt az erőt, amely mélyen benned lakozik, óriási segítséget nyújt ahhoz, hogy olyan célokat tűzz ki magad elé ami motivál; életenergiával tölt fel, segít elérni az egészséges önbizalmat,feloldja a belső félelmeket,-ami gyakran olyan súlyossá válhat, hogy az egyén depressziós lesz-  megmutatja, hogy mennyi erő lakozik benned és mennyi mindent elérhetsz, ha végre annyi energiát fordítasz a vágyaidra, amennyit a félelmeidre szoktál pazarolni. Azoknál az embereknél,  akik rendelkeznek egészséges önbizalommal megfigyelhető az egészségük hosszú távú megőrzése, jobb minőségű szociális élet, mentális rendellenességek, társadalmi problémák elkerülése, életük többnyire mentes a félelemtől, szorongástól és a stressztől! 
A karkötő értéket a benne rejlő energetikai programozás adja, amit sehol máshol nem tudsz beszerezni, védjegy-oltalom alatt álló, saját márkanévvel ellátott termék! A karkötőt mindig személyre szabottan készítem a te saját energiáidat figyelembe véve! 
Válaszd ezt a karkötőt, ha te is azok közé szeretnél tartozni, akik az akadályokat lehetőségnek látják, valamint ha úgy érzed, több van benned, mint  amit most lát belőled a világ! 
,, Igazán nagyot csak azok alkottak, akik merték hinni, hogy felül tudnak kerekedni a körülményeken! "
Ne keress hősöket!... VÁLJ AZZÁ!