Integrált Energia Technika (IET)
 
Mi az IET®?
 
Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy®) egyike azoknak az új tudatosságú kézrátételes energiarendezési módszereknek, amelyek alkalmazása során az energiablokkok oldása azonnali is lehet, ha a kezelt személy készen áll az önszabotáló negatív blokkok és hitrendszerek elenegedésére.

 

Kinek a nevéhez fűződik a IET kifejlesztése? ®

Stevan Thayler az Integrált Energia Technika megalkotója, a The Center of Being, Inc. alapító igazgatója, IET Mester-Oktató Tréner, az "Interjú egy angyallal" című könyv szerzője, és Ariel angyal csatornája. Bővebben ezen az oldalon olvashatsz róla. https://www.learniet.com/ 
 
 
Miben segíthet és miért hasznos az IET®?
 
- Sejtmemória szinten azonosítja a mélyen elfojtott érezelmeidet és segít az elengedésben
- Kitisztítja az egészséged, az életcélod, a jóléted és a kreatívitásod útjában álló energiablokkokat
- Segít a lélekküldetésed felfedezésében és megélésében
- Segíti az öngyógyításodat
- Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal
- Megerősíti a kapcsolatodat az angyalokkal és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz magadon
 
FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET® Energiarendező  nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET® Engergiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET®
Engergiarendező a fizikai testet körülvevő emberi enegriamezőt tisztítja és erősíti meg.
 
 
Az Integrált Energia Technika fajtái
 
Az IET® energiarendezés
 
Az Integrált Energia Technika energiarendezés során az angyali birodalom lila színű sugarát csatornázzuk a pácien "test-lélek-szellem" egységének harmonizálására. Ez a szépséges lila fénysugár az Energiamező Angyalain keresztül jut el az Energiarendezőhöz, és rajta keresztül közvetlenül a kezelt személy 12 DNS szálát harmonizálja.
 
Az IET® energiarendezés 9 sejtememória-terület tisztításával és harmonizálásával, sejtszinten állítja helyre a kliens energiarendszerét. Az energiarendezés alatt gyengéden és biztonságos módon, 4 szinten (fizikai, érezelmi, mentális és sprituális) oldódnak fel az önszabotáló negatív energialenyomatok. A negatív lenyomatok helyére életigenlő, pozitív programok töltődnek be az örömteli és szabad élet megteremtése céljából. A tisztítási folyamatot az Energiarendező vezeti, és azokat a blokkokat tisztítja, amelyeket a páciens kész elengedni.
 
Az energiarendezés könnyed beszélgetéssel kezdődik, a megoldandó-fejlesztendő terület feltárásával. A páciens a masszázságyra fekszik, az Energiarendező pedig gyengéd érintésekkel, az Energiamező Angyalainak vezetésével tisztítja és harmonizálja a 9 sejtmemória területet. A szobában halk relaxációs zene támogatja a kezelt személyt az ellazulásban (a kezelés ruhában történik). Az IET® energiarendezés után a kezelt személy egy harmonikus, örömteli állapotot tapasztalhat meg.
 
Időtartama: kb.1-1,5 óra
Díja: 13.000 Ft
 
 
 
 
Lélekküldetés aktiválás
 
Az IET® energiarendezéshez képest olyan további technikákat alkalmazunk a lélekküldetés aktiválás alatt, amelyek elősegítik a klienst abban, hogy aktiválódjanak lélekküldetésének az erre az életre megírt tökéletes élettervei. Ez a technika abban támogatja őt, hogy képessé váljon a legmagasabb rendű lélektervét megélni és megteremteni. A kliens megtisztul az életterve megélésének félelmeitől, melyek elengedése által kivirágozhatnak életében az Isteni terv csodálatos áldásai.
 
Az IET® energiarendezéshez képest a lélekküldetés aktiválása több technikából tevődik össze. A kézrátételes módszer mellett izomfeszítú és izomlazító technikával, és az energiarendező által vezetett vizualaizációs technikával egészül ki. A lélekküldetés aktiválás is beszélgetéssel kezdődik, majd a kliens egy masszázságyra fekszik, az Energiarendező pedig az Energiamező Angyalainak segítségével tisztítja és harmonizálja a páciens lélekküldetéséenk blokkjait. A szobában halk relaxációs zene támogatja az ellazulást (a lélekküldetés aktiválás ruhában történik). A közös munkát beszélgetéssel zárjuk.
 
Időtartama: 2-2,5 óra
Díja: 22.000 Ft
 
 
IET ® táv-energiarendezés
 
Ha a kliens valamilyen oknál fogva korlátozott a mozgásában, vagy a fizikai távolság miatt nem tud eljönni a központomba személyes kezelésre, akkor lehetőség van távmunkára is. Az energia nem térhez kötött, ahogyan a gondolataink és az érezelmeink sem, így az IET® táv-energiarendezés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes találkozás. Díja és időtartama megegyezik a személyes IET® energiarendezéssel.
 
Amennyiben felkeltette az érdeklődését a szolgáltatás kérem lépjen velem kapcsolatba a kapcsolattartó űrlap segítségével!